PSO TRAJECT

Onlangs is bij Pennings Groenvoorziening B.V. gestart met de voorbereidingen voor het behalen van het PSO certificaat.

Pennings Groenvoorziening B.V. en socialer ondernemen.

Bij Pennings Groenvoorziening B.V. staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda. Het jarenlang sociale bijdrage aan de maatschappij hoopt Pennings Groenvoorziening B.V. binnenkort te bekronen met het PSO-certificaat. Deze erkenning wordt uitgereikt aan organisaties die zich bijzonder inzetten voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Pennings Groenvoorziening B.V. zorgt voor passend werk, integratie binnen de organisatie, begeleiding en aandacht voor het functioneren en de ontwikkeling van deze groep.

Prestatieladder Socialer Ondernemen

PSO is een landelijk certificatiesysteem ontwikkeld door TNO in samenwerking met verschillende marktpartijen. Dit onafhankelijke meetinstrument maakt zichtbaar wat de bijdrage van een bedrijf is aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie en kan door gemeenten en andere opdrachtgevers worden ingezet bij Social Return. De prestatieladder kent naast een aspirant status drie niveaus.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Sociaal Ondernemen of Social Return? Neem gerust contact met ons op.